Nationella tal.

HEJSAN!
Sitter här på svenskalektionen och vi ska börja med att förbereda våra tal inför nationella. Våra ämnen är olika världar.
Jag tror jag ska välja disney världen.... hehe lite töntigt kanske men det är något jag gillar och kan mycket om. Fast vet inte om det blir så. En sak jag vet är att jag ska få A på det här talet för fick C på mitt förra som vi hade i börjar av förra terminen.
Som de flesta vet är att hålla tal min favorit grej i skolan det är det jag är bäst på. Så ska lägga ner mycket på det här.

Haha ja nu vet ni vad jag gör, vad gör ni?
Kram
Irre
 

NOSTALGI

Hej!
Idag har hela dagen varit nostalgisk, hittade gammla bilder och videor fån jag var typ 11.
Bland annat en video från mitt kalas när jag var 11 haha, dog när jag såg den videon för Emil
(en kille jag gick i samma klass med då) sa när man fyller 13  blir det prataj och hångel. HAHAHA!
 
Ja så har suttit och kollat bilder typ hela dan.
 
Imorgon börjar skolan :'(
Har ett matte prov tror jag, i ekvationer och funktioner :/
Har inte pluggat så kommer dö.
Kram
Irre
 

Just idag är jag sjuk.

Hej ligger hemma hos farmor med dödsont i halsen. Det suger för jag hade tänkt träna idag, men icke sa nicke. Jag hatar att va sjuk. Dock har jag ju idag fått tid att göra mina läxor... kul liv. Nej men nu ska jag försöka bli frisk genom olika huskurer.
Kram
Irre

Praktik

Hejsan.
Två veckor fram över har jag praktik på en förskola i södertälje. Än så länge har det går bra, dock gick jag hem igår pga fick ont i huvudet och började må jätte illa. Men idag mår jag bra. Jag är på avdelningen för de minsta barnen och idag har vi bara ett barn här, för alla andra är sjuka. Det leder till att jag kan gå iväg och göra mina praktik uppgift. Vilket är as bra.

Jag har världen softaste dagar går mellan 8 och 2 så jag har massa tid till att träna och plugga efter dessa dagar vilket känns bra.

Juste jag glömde säga att jag bor hos min farmor under den här tiden, för att förskolan ligger 4 minuter bort från henne :D Så behöver inte gå upp så tidigt heller.

kram
Irre
p.s
wtf



Bussresa 4 h


Sista kvällen

HEJSAN!
Idag är sista natten jag sover hos min underbara kusin och hennes familj,
Vi håller på och leker med locktången.
Jag vill verkligen ha lockigt hår.. det är så sjukt fint :')
 
P.s
Det är min kusse som hjälpt mig med designen :D NICE VA?! :D
 
Kram
Irre

RSS 2.0