Årets första dopp!

Kom nyss hem från kolasjön. Jag körde hela vägen från Eneskolan på Eliz moppe (är fett stolt har aldrig kört moppe förut). Var där med Eliz och Dogge, fast det var bara jag och Dogge som badade. Det var varmt i vattnet, fast nu fryser jag. Det har varit en jätte mysig kväll och jag hoppas det blir flera.






Kram
Irre

Skolan dödar mig.

Jag måste bara få skriva om hur mycket jag längtar till sommarlovet. Det är bara 16 skoldagar kvar. Men har typ 148 grejer att göra. Det är nationella, grupparbeten, prov, inlämningar, analyser. Jag pallar inte mer ge mig bara lov.
Just nu sitter jag och pluggar spanksa, jag vill ha ett A, fast det känns omöjligt för då måste jag ha rätt i alla delar, lyssna, läsa, skriva, tala. Försöker ska göra mitt bästa men ska iallafall få ett C. KÄMPA! Behöver också plugga till matteprovet i geometri imorgon, men fattar nada så skiter i det. Vi får se hur jag lyckas, jag har gjort det jag fatta. Jag tänker att om jag bara gör allt jag måste göra så blir jag klar, och jag kan gå ut första ring. 
 
 
Men nu ska jag plugga vidare.
Kram
Irre

Fredag!!!

Hejsan! Äntligen har fredagen kommit och jag ska shoppa med Moa efter skolan. Det kommer bli as nice. Jag ska kolla tränings kläddr kjolar klännigar kanske lite smink också. Senare ska åka till Adam. Dagen kan ju knappt bli bättre.
Men nu är samhälleskunskapen slut och det är lunch så.



ses
kram
Irre
Irre

Selfies

Hej, nu sitter jag här i mitt rum och har just skrivit klart en uppsats om autism som skulle varit inne igår.
Känns inte sådär jätte bra men tänker skicka in den nu iallafall. Har ett prov i pedagogiskt ledarskap på tisdag och har inte pluggat nånting, vet inte ens vad vi har prov på. Jag har även glömt boken i skolan så på måndag blir en pluggdag. Förutom halv sju till åtta för då ska jag träna. Idag tränade jag med min storbror Robin på friskis det var jätte nice för jag har inte varit med han på typ 3 månader (kvalitets tid :') ). Vi körde mage och ben så imorgon kommer jag inte kunna skratta;). En annan awesome sak som har hänt är att Ed har släppt en till låt på sitt nya album och den är sjukt jävla jätte bra. 
 
Här har ni lite selfies (som är tagna med min mobil i smyg) för jag vet inte vad mer jag ska skriva om...
 
1. Moa och Wilma i bakrunden
 
2. Ninnie och Sara
 
3. Sara
 
4.Tilda
 
5. Adam
 
Kram
Irre
 

Tom tits

Godmorgon!
Idag ska det bli en spännande dag. Jag och min käraste (haha) ska gå på tom tits. Jag har inte varit där på typ 100 år. Sen senare ska jag träna och sen ska jag hem och plugga...yaaaay
Kram
Irre

RSS 2.0