Chilling with ma cusin!

Tjena, idag har jag varit med min kusin Linnea! I hennes skola, det va nice. Efter skolan shoppade vi i Hudiksvall och där köpte jag bla. en awesome topp! Vi fikade även, vilket var as mysigt ^^ Kommer vara här fram tills på söndag innan jag åker hem igen!
 
 
 
Ps, Har stängt av min telefon så ni kommer icke kunna nå mig på den!
Kram
Irre

Bad

Helgen har varit full med känslor, ledsen, arg, galet kär, lycklig, glad osv. 
Det har gått upp och ner hela helgen, har ingen aning varför. Dock så är jag lugn nu, och det är ju bra.
Adam har varit hos mig sen i onsdags, det är också en orsak till att jag inte har bloggat.
Vi har varit i stockholm och kollat kläder samt fikat, vi har kollat film, spelat xbox, bara chillat.
Idag åkte han hem.
Så fick lite panik med tanke på att mitt sportlov börjar imorgon och jag har inte planerat något de första 4:ra dagarna utom att träna. På torsdag ska jag åka upp till min moster och hennes familj i Huddiksvall. Kanske fokusera på att göra läxorna vi har fått över lovet samt praktiken, fast känner att det är för tråkigt. Nu vill jag njuta av att jag är ledig. Så läxorna ska jag tänka på sen när min praktik börjar.
 
Jag är jätte nervös inför imorgon för då ska jag träffa min personlig instruktör för första gången, vi ska lägga upp ett tränings schema för mig. Vad ska jag säga till han? Jag har ingen aning om hur det kommer gå. Hoppas det löser sig.
 
Me gusta den här låten
 
 
men nu ska jag göra något annat
Kram
Irre
 
 

Sportlov!

Hejsan.
Imorgon får jag sportlov och jag längtar ihjäl mig. Den här veckan har varit så sjukt jobbig. Har haft 3 redoviningar, 2 prov och 1 inlämmningsuppgift, på fyra dar. Skönt att det är slut imorgon.
 
Idag var jag på jobbmässan på arbetsförmedligen jag lämnade in mitt CV till , Ica Maxi, Max, Burger King, Bil tema, Svensk reklam utdelning. Jag vill helst jobba på Ica Maxi eller Bil teama för då får man ta hand om kunder och  det är roligare än att bara stå och steka hamburgare hela dagarna.
Hoppas jag får sommarjobb där.
 
Adam är här, han sitter och kollar på någon rymdfilm med min pappa mendans jag pluggar ( har en pause). Har mitt sista prov imorgon. Så har skrivit ut lite artiklar så jag kan läsa på lite.
Ska plugga på nu puss
och kram
Irre
 
Bara för att Ed är så fin får ni en bild på han .

alla <3dag

God kväll.
Imorgon är det alla hjärtansdag och jag ska vara med Adam då, jag längtar ihjäl mig. Jag har köpt 2 grejer till han och jag tycker mina paket blev jätte fina, kolla :D


Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men hoppas det är något kul hehe.

Till alla er som inte har killar och inte tycker om alla hjärtansdag... det är en dag då man ska ge kärlek till de man älskar som mamma pappa syskon famor vänner . Så bli inte sad haha. Det finns alltid kärlek att ge och ta <3
godnatt
Kram
Irre

Träningstights

Oj oj vilken dålig uppdatering...
Dags att börja skriva igen, hehe.
HEJ!
Skoldagen var helt okej, började 20 över 8 och slutade halv 4 :)
Även om det är vår skoldag med flest lektioner så är dagen inte så jobbig, den är fort över. Det är skillnad för imorgon är segaste dagen på veckan tycker jag. Vi börjar 20 i 10 och slutar 4 och sista lektionen är historia i  1 h och 40 minuter. Den lektionen är så sjukt seeeeeg.
Efter skolan åkte jag och bytte ett par träningstights som jag köpte igår för att jag märkte att det var ett hål i dem.
De kostade liksom 400 spänn så kände att jag att jag  var tvungen byta dem. Jag älskar dem, de är fett snygga kolla här bara ;)
 
I LOVE THEM!
 
men nu ska jag dra till friskis och köra mage och rygg med min tränings homie Moa :D
Kram
Irre
 

Mina armar.

Hej mina armar är DÖDA. Ville bara skriva lite om det.
Jag var på ett skivstångspass på friskis nyss med Moa.
Det var nog det hårdade armpasset jag varit med om jag har fortfarande stramningar i mina biceps.
Det är ett pass som jag tänker fortsätta går på.
 
Nu ska jag typ vila och käka lita
Kram
Irre

Bra dag.

Igår hade jag en jätte bra dag. Eliz och jag var på bio och såg Frost, den var jätte bra. Efter det skulle vi sova hos min men vi ändrade oss och sov hos henne istället. När vi kom hem till Eliz körde vi cod och åt godis som vi hade köpt på Fantastico.





Nu sitter jag på eliz vardagsrumsmatta och äter av godiset som är kvar. Klockan 9 vaknade jag och då duschade jag och fixade mig eftersom att vid 2 ska jag åka till Adam och fira hans farmor som fyller 80. Men nu ska jag väcka Eliz >:)


kram
Irre

RSS 2.0