It's not you, it's personal myselfe and I.

Hej! idag är det en dålig dag tror det är för jag har mens...Jag stör mig verkligen på allt... Sen att min familj fuckar upp och att den ena säger att den vill ta livet av sig medans den andra bara vill åka them till Karlifonien. Jag kommer bli helt ensam kvar om Hanna (storesyster) åker till Karlifonia :'( Hon är den ända jag kan prata med som verkligen kan förstå hur jobbigt jag tycker det är, hon dömer mig inte för mina åsikter, och hon tycker inte jag är självisk eller bortskämmd ♥ 
Nu har jag dampat klart ...
 
Igår var jag hos Sara och firade henne eftersom hon fyllde 16. Jag visste inte direkt vadf jag skulle ge henne så jag gav henne ett konrtakt på att hon fick min bikiniöverdel som hon gillar så mycket haha, billigt och bra ♥ Nej men jag tycker om att ge saker som är personliga :)
 
 Vi hade iallafall jätte mysigt vi var hos hennes kille och badade i hans pool och sen i hans jacuzzi , det var jätte mysigt på kvällen när vi tände lamporna i poolerna , dock var det bara jag och Åsa som bade då för Danne och Sara blev trötta och gick och la sig ;)
 
Kram
Irre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0